Ilgai kepta, plėšoma kiauliena su daržovėmis

Lėtai kepta kiauliena vienas iš skaniausių mano gamintų patiekalų, kurį nesunku paruošti, tačiau reikia apsišarvuoti kantrybe.

Reikės:

  • Kliaulienos mentės,
  • Pomidorų padažo,
  • Majonezo,
  • Aitriųjų paprikų,
  • Šaldytų daržovių,
  • Druskos,
  • Pipirų,
  • Bazilikų.

Gaminame:

Gausiai įtriname kiaulieną prieskoniais bei padažais. Mėsą marinavau 2 paras. Mėsą kepiau 170 l temperatūroje, apie 9 val. Mėsa tapo minkšta ir lengvai plėšėsi nuo kaulo. Daržoves kepti dėjau likus 40 min iki kepimo pabaigos. Papildomai pyliau vandens.

Plėšyta kiauliena

Drakonų maistas

Dalintis: