Salotos su rūkyta skumbre
Reikės:
- Lapinių salotų,
- Kukurūzų,
- Svanų druskos,
- Rūkytos skumbrės,
- Ryžių,
- Originalaus, Kėdainių konservų.
Gaminame:
Šioms salotoms pasirinkome, rūkytą skumbrę, nuostabaus skonio žuvį, kurios iki šiol nebuvome atradę ir tik „Plekšnė migloje” ypatingomis technologijomis rūkomą žuvis, įgauna tikrai nepaprastą skonį. Turėčiau teigti, jog šie rūkymo meistrai, atskleidžia tikrąjį žuvies skonį, nesistengdami užgožti jo prieskonių gausa. Taigi, visus mėgiamus ingridientus sudedame, išmaišome su mūsų pamėgtu „Kėdainių konservų” majonezu, bei „Gruzijos prieskonių” svanų druska.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su „Plekšnė Migloje”, „Gruzijos prieskoniai”, „Kėdainių konservai”.
Drakonų maistas
Idomus receptas 🙂
Jau žinau ką šiandien valgysiu vakarienei 😀