Plėšyta kiauliena
Tokį mėsos gaminimo būdą pasirinkau, nes norėjau dėti mėsą į mėsainius, tačiau tai buvo pirmas mano, plėšytos kiaulienos gaminimo kartas.
Reikės :
- 1 Kg kiaulienos mentės
- 1 didelis svogūnas
- 5 česnako puselės
- 50 ml obuolių acto
- 1 v.š aliejaus
Prieskonių mišiniui :
- 2 v.š druskos
- 2 rudojo cukraus
- 1 a.š saldžiosios paprikos
- 1 a.š aitriosios paprikos
- 1/2 a.š malto kumino
- 1/4 cinamono
Gaminame:
Į kepimo skardą dedame svogūnus ir česnakus, mėsą nuplauname, nusausinameir įtriname atskirame dubenėlyje sumaišytu prieskonių mišiniu. Mėsą dedame kepti į 90 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame 6-9 val. Kol mėsa pasidaro lenvai plėšoma.
Drakonų maistas 🙂
Palikite komentarą